SZARVAS.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Szarvas 2020.12.21
Szarvas 2020.12.21

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Szarvas 2020.10.19
Szarvas 2020.10.19
Szarvas 2020.10.12
Szarvas 2020.10.12
Szarvas 2020.10.03
Szarvas 2020.10.03
«
...34567...
»
Csoportgyőztes a magyar válogatott a kézilabda vb-n Szuperinfó Hírek - A csapat a maximális négy pontot viszi magával a középdöntőbe, miután a csoportkör harmadik, utolsó fordulójában 29-28-ra legyőzte Németországot.
Nagy Márton: a válságot követően újra a régió éllovasa lehet az ország Szuperinfó Hírek - A magyar válságkezelés gyorsan avatkozott be a gazdaság védelme és helyreállítása érdekében – mondta a miniszterelnök gazdasági főtanácsadója.
Nőtt a földgázfogyasztás az idei fűtési szezonban Szuperinfó Hírek - Tavaly októbertől több tényező együttes hatására nőtt a földgázfogyasztás.
Elismert színházi művészek vezetik majd az SZFE-s diákok osztályait Szuperinfó Hírek - Az osztályfőnökök a magyar színházi élet elismert személyiségei, akik nagy ambícióval és izgalmas tervekkel várják a megújuló egyetem hallgatóit.
Országszerte megemlékeznek a 100 éve született Mészöly Miklósról Szuperinfó Hírek - Határon innen és túl számos konferencia, folyóirat foglalkozik az író életművével.
Varga Mihály: gyorsítani kell az EU bürokráciáját (videó) Szuperinfó Hírek - A tárcavezető és az unió pénzügyminiszterei a 750 milliárd euró értékű helyreállítási alapról egyeztettek.
Nagyon sikeres a komfortosabb munkásszállásokra kiírt pályázat Szuperinfó Hírek - A keretösszeg duplájára érkezett támogatási igény a munkásszállások kialakítását ösztönző pályázaton.
Kibírhatatlan hasi fájdalmakkal került kórházba Cseh Laci – azonnal megműtötték Szuperinfó Hírek - Meg kellett operálni a BVSC úszóját, Cseh Lászlót. A sportolónak kibírhatatlan hasi fájdalmai voltak.
AM: minden családhoz eljuttatják az igényelt tűzifát január végéig Szuperinfó Hírek - A háztartásonként biztosított mintegy 3 köbméternyi fa egy átlagos család téli szükségletének közel 70 százalékát biztosítja.
Online térbe költözik a Müpa tehetségbörzéje Szuperinfó Hírek - Január 24-én hat formáció mutatkozik be.
Csodagyerekként indult a Fővárosi Nagycirkusz új hegedűművésze Szuperinfó Hírek - Tizenkét évesen már a 100 Tagú Cigányzenekar szólistája volt és III. helyezett lett a Koncz János Országos Hegedűversenyen.