SZARVAS.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Szarvas 2020.09.05
Szarvas 2020.09.05
«
...23456...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Szarvas 2020.07.04
Szarvas 2020.07.04
Szarvas 2020.06.27
Szarvas 2020.06.27
Szarvas 2020.06.20
Szarvas 2020.06.20
«
...23456...
»
Hétvégi közvetítéseket kínál az Opera Szuperinfó Hírek - Énekes, zenés, táncos kamaraprodukciókkal és áriaestekkel jelentkeznek a nevesebbnél nevesebb előadók.
Családi házak napelemeire indul támogatási program Szuperinfó Hírek - Magyar és európai uniós forrásból 30-40 százalékos támogatást is nyerhetnek a tulajdonosok.
Versenyképes minőséget képviselnek a magyar díszkertészeti termékek Szuperinfó Hírek - A magyar díszkertészeti termékek versenyképes minőséget képviselnek mind a hazai, mind az európai piacokon – hangoztatta az agrárminiszter pénteken, a…
A két pécsi nyílt meg elsőként a Nemzeti Laboratóriumok közül Szuperinfó Hírek - „Tizenhét Nemzeti Laboratórium és egy kutatólaboratórium kialakítását, működésének megkezdését támogatja a kormány, idén 14 milliárd, a következő években összesen mintegy…
A Fehérvár kisvárdai mérkőzését is elhalasztották Szuperinfó Hírek - A Fradi után a Vidi sem játszik hétvégén bajnokit.
Uniós oltalom alá került az akasztói szikiponty Szuperinfó Hírek - Így már 62-re emelkedett azoknak a magyar agrártermékeknek a száma, amelyek földrajzi árujelzője az Európai Unióban oltalmat élvez.
Napút-díjat kapott Jankovics Marcell Szuperinfó Hírek - Jankovics Marcell rajzfilmrendező kapta a 2020-as Napút-díjat – közölték a szervezők.
A cégek a csődtől, a lakosság a munkahely elvesztésétől tart (videó) Szuperinfó Hírek - Ezért van szükség a Gazdaságvédelmi akcióterv folytatására – mondta Varga Mihály pénzügyminiszter a Közgazdász vándorgyűlésen.
Csaknem kétmilliárd forint értékű hamis terméket vontak ki a piacról Szuperinfó Hírek - Tavaly az elektronikai cikkek másolatai és a kamuparfümök voltak a legnépszerűbbek, idén pedig a hamis ruhák kerültek előtérbe.
Jövő héten zárja szokatlan szezonját a Budapest Park Szuperinfó Hírek - Jövőre pedig jubileumot ünnepel az ország legnagyobb koncerthelyszíne.
Hamarosan újra nyit a Hatszín Teátrum Szuperinfó Hírek - Az idei vírushelyzet azonban komoly nehézségek elé állította a fenntartókat.