SZARVAS.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Szarvas 2021.06.14
Szarvas 2021.06.14
12345...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Szarvas 2021.04.19
Szarvas 2021.04.19
Szarvas 2021.04.12
Szarvas 2021.04.12
Szarvas 2021.04.05
Szarvas 2021.04.05
«
...23456...
»
Sallói góljával mentett pontot a Sporting Kansas City (videó) Szuperinfó Hírek - Otthon 1-1-es döntetlent játszottak az Austin FC gárdájával.
Kulturális programsorozattal pályázhatnak a kistelepülések Szuperinfó Hírek - A Pajta-programnak köszönhetően megvalósuló rendezvények első ütemben július és október között színesítik majd a térség kulturális kínálatát.
Búza, kukorica, repce: idén is elindultak a fajtakísérletek Szuperinfó Hírek - Oklevéllel és emlékplakettel díjazta a Gabonatermesztők Országos Szövetsége (GOSZ), a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK ) és a Vetőmag Szövetség Szakmaközi…
Tízből kilenc magyar támogatja a műanyagok visszaszorítását Szuperinfó Hírek - Az emberek 89 százaléka támogatja a kormány egyszer használatos műanyagok visszaszorítását célzó lépéseit.
Most érdemes állampapírt venni és otthonról babakötvényszámlát nyitni Szuperinfó Hírek - Már több mint egy éve elérhető, és egyre népszerűbb is a Magyar Államkincstár online értékpapír-számla nyitási szolgáltatása.
Az ország legnagyobb almatermesztési központja létesül Újfehértón Szuperinfó Hírek - A fejlesztés segítségével 42 új munkahely létesül, ezzel 124-re bővül a kutatóállomáson foglalkoztatottak létszáma – mondta Nagy István agrárminiszter.
Vasárnap tartják a Nagy Táncválasztó workshopot Szuperinfó Hírek - A Magyar Táncművészeti Egyetemen idén is több különböző táncműfajjal ismerkedhetnek meg az érdeklődők.
Nyári foglalkoztató tábort indít a Magyar Állami Operaház Szuperinfó Hírek - Az ötnapos kaland során a zenét, a mozgást, illetve a szereplést szerető diákok betekinthetnek az opera, a balett és a klasszikus zene varázslatos világába.
Rigmusok, nóták, dalok, versek Közép-Európából Szuperinfó Hírek - Fonó Literatúra címmel irodalmi-zenés sorozat indul a Fonó Budai Zeneházban. A június 24-én kezdődő programsorozaton népköltések találkoznak kortárs költők műveivel, ismert színészek kiváló muzsikusokkal.
Megújul a munkavédelmi hatóság eszközparkja Szuperinfó Hírek - Korszerű eszközöket szerez be, és így hatékonyabb ellenőrzéseket folytathat le a munkavédelmi hatóság a munkavállalók egészségének megőrzése érdekében – közölte…
Új köteteket jelentetett meg az MMA Kiadó Szuperinfó Hírek - A kiadó kínálatában jelen vannak életműalbumok, monográfiák, ismeretterjesztő kiadványok, képes film-, fotó- és művészettörténeti albumok, forrásközlések, tanulmánykötetek és szépirodalmi művek.