SZARVAS.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Issuu Panel: No documents in list

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Szarvas 2021.03.08
Szarvas 2021.03.08
Szarvas 2021.03.01
Szarvas 2021.03.01
Szarvas 2021.02.22
Szarvas 2021.02.22
12345...
»
Kihirdették a Vörösmarty-versünnep győzteseit Szuperinfó Hírek - A döntőben hattagú zsűri értékelte az online térben, élő kapcsolásban elhangzott szavalatokat.
Koronavírus: kezelési költség nélkül váltják vissza a márciusi helyközi bérleteket Szuperinfó Hírek - Az ITM a veszélyhelyzeti intézkedésekhez igazodva eddig is minden esetben haladéktalanul megtette a szükséges lépéseket.
Bethlen Zsófia jegygyűrűje árulta el a régészeknek, kik nyugszanak a gyulakutai kriptában Szuperinfó Hírek - Szövérdi Gáspár Jánosnak és családjának az 1600-as évek elején épített kriptáját találták meg a református templom szentélyében végzett ásatások során.
Csányi Sándor: a kormány és a jegybank jól kezelte a válságot Szuperinfó Hírek - A kormány és a jegybank jól kezelte a válságot, ennek köszönhetően lett tavaly a vártnál kisebb a gazdasági visszaesés –…
Prokofjev, Adams és Copland művei csendülnek fel a Pannon Filharmonikusok koncertjén Szuperinfó Hírek - Az online követhető hangversenyen minden mű valamiképpen a tavaszról, az üdeségről vagy éppen az új lendületről szól.
Elhunyt Kernács Gabriella művészettörténész, televíziós szerkesztő Szuperinfó Hírek - Képzőművészeti ismeretterjesztő, dokumentum- és riportfilmjeinek egy részét fesztiváldíjjal, televíziós nívódíjjal tüntették ki.
Időpontfoglalás alapján fogadják az ügyfeleket a NAV központi ügyfélszolgálatain Szuperinfó Hírek - Az adóhatóság kéri az ügyfeleket, hogy csak rendkívül indokolt esetben keressék fel személyesen a NAV ügyfélszolgálatát.
A gazdasági felzárkózás szempontjából is kedvező, hogy egyre több gyermek születik Szuperinfó Hírek - Csökkenő népességszámú társadalom mellett nem képzelhető el hosszú távon is sikeres gazdasági felzárkózás.
Szijjártó: Közép-Európa és a Baltikum érdekei jórészt egybeesnek Szuperinfó Hírek - Közép-Európa és a Baltikum érdekei számos ponton egybeesnek, és ennek a kihasználása most, a koronavírus-világjárvány idején még fontosabbá vált –…
Agrárminisztérium: feloldották a kéknyelvbetegség miatt elrendelt korlátozásokat Szuperinfó Hírek - Az Európai Unió elismerte a kéknyelvbetegség-mentesítési program eredményességét Magyarországon.