SZARVAS.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Szarvas 2020.01.25
Szarvas 2020.01.25
«
...4950515253...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Szarvas 2021.01.25
Szarvas 2021.01.25
Szarvas 2021.01.18
Szarvas 2021.01.18
Szarvas 2021.01.11
Szarvas 2021.01.11
12345...
»
Hatgólos magyar siker a brazilok ellen Szuperinfó Hírek - A magyar férfi kézilabda-válogatott továbbra is vezeti középdöntő-csoportját az egyiptomi világbajnokságon.
Kihasznált minden lehetőséget a kárpátaljai Hagyományok Háza Hálózat Szuperinfó Hírek - Hagyományok Háza Hálózat – Kárpátalja szakemberei tavalyi egész éves tevékenységének áttekintése a lehetőségek megragadásáról szól.
A gyógyszergyártás a nemzetgazdaság meghatározó része Szuperinfó Hírek - Magyarország számára előny, hogy biztos termeléssel, és nagy gyógyszeripari hagyományokkal rendelkezik.
Szobrászoknak hirdet pályázatot a pécsi Zsolnay Örökségkezelő Szuperinfó Hírek - A pályamunkák közül a szakmai zsűri választja ki a hat legnívósabb alkotást.
Programsorozat indul a Pilinszky-centenárium alkalmából Szuperinfó Hírek - A diákok részére kvízekkel, irodalmi pályázatokkal és rendhagyó irodalomórákkal készülnek.
Napokon belül elkészül a hazai védelmi ipari stratégia Szuperinfó Hírek - Palkovics László innovációs és technológiai miniszter szerint akár harminc-ötven évre is előretekint a védelmi ipari szektor fejlesztési perspektívája.
Bartók és Liszt nevét viselik a Müpa szervezésében megvalósuló összművészeti események Szuperinfó Hírek - A programsorozat célja, hogy még vonzóbb célponttá tegye Magyarországot a nemzetközi kulturális turizmus számára.
Agrárkamara: az uniós polgárok kedvezőbben ítélik meg a közös agrárpolitikát Szuperinfó Hírek - A megkérdezettek 94 százaléka gondolta úgy, hogy az agrárium és a vidéki térségek fontos szerepet töltenek be az EU jövője szempontjából.
Élő, online koncerteket ad az Óbudai Danubia Zenekar Szuperinfó Hírek - Az előadások egyrészes, jellemzően 60-70 perc körüli koncertek lesznek.
A fogyasztók védelme érdekében megújította együttműködését az ITM, a GVH és az MNB Szuperinfó Hírek - A három intézmény rendszeresen egyeztet az egységes jogalkalmazásról, bemutatva a témával kapcsolatos fontosabb ügyeket is.