SZARVAS.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Szarvas 2020.08.29
Szarvas 2020.08.29
«
...34567...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Szarvas 2020.08.01
Szarvas 2020.08.01
Szarvas 2020.07.18
Szarvas 2020.07.18
Szarvas 2020.07.11
Szarvas 2020.07.11
Átadták a múzeumi szakma rangos elismeréseit Szuperinfó Hírek - Idén négy intézménynek ítéltek oda nívódíjat kiemelkedő múzeumpedagógiai programjáért.
Megnyílt az olimpiai bajnokok arcképcsarnoka a Kozma István Magyar Birkózó Akadémián Szuperinfó Hírek - Az ünnepi eseményen Varga Jánostól kezdve Majoros Istvánig hét hazai ötkarikás bajnok látta el kézjegyével a portréját a létesítmény VIP-páholyában.
Nagy István: az agráriumnak fontos a generációváltás és a szakemberek utánpótlása Szuperinfó Hírek - A miniszter látogatást tett az egyik sajtgyártással foglalkozó újcsanálosi őstermelőnél a megyaszói Harangod-Mag Kft. és a Szerencsi Mezőgazdasági Zrt. üzemeiben.
Gumibitumen-gyárat épít a Mol a Tatár Köztársaságban Szuperinfó Hírek - Tizenhárommillió dolláros beruházással gumibitumen gyártására alkalmas üzemet épít a Mol az oroszországi Tatár Köztársaságban az ottani olajvállalattal együttműködésben – jelentette…
A Semmelweis Egyetem történetét bemutató kiállítás nyílt Szuperinfó Hírek - A klasszikus intézménytörténeti bemutatáson túl digitális eszközökkel, korszerű alkalmazások segítségével elevenedik meg az universitas eszméje, az egyetemen folyó oktató, kutató…
Kleinheisler nincs Rossi keretében Szuperinfó Hírek - Marco Rossi szövetségi kapitány a soron következő három októberi mérkőzésre kijelölte a magyar labdarúgó-válogatott keretét, melyben személyes okok miatt nem…
Rebrov: büszke vagyok, ahogy Magyarországot képviseljük nemzetközi szinten Szuperinfó Hírek - Szerhij Rebrov vezetőedző szerint a Ferencváros számára a keddi visszavágó sem lesz könnyebb, mint a Molde elleni párharc múlt heti első felvonása a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező negyedik, utolsó fordulójában.
A versenyhivatal 480 millió forint bírságot szabott ki az ÉkszerTV-re Szuperinfó Hírek - Az adás ékszer-értékesítési gyakorlata több szempontból is tisztességtelen volt a fogyasztókkal szemben.
Megjelent Ákos tavalyi Aréna-koncertje dupla DVD-n Szuperinfó Hírek - A korábban idén december 12-ére tervezett Aréna-koncert a koronavírus-járvány miatt 2021. december 11-én lesz.
Mintaprogram indul a Bőköz Fesztivál nyomán Szuperinfó Hírek - Abban bíznak, hogy az ormánsági mintaprogramot az ország más részében is követik majd.
Vadonatúj évaddal folytatódik az Újratervezés a TV2-n (videó) Szuperinfó Hírek - Az elkövetkező hetekben ismét olyan családok kapnak segítséget, akiknek önerejükből nem lenne lehetőségük változtatni körülményeiken.