SZARVAS.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Szarvas 2020.07.04
Szarvas 2020.07.04
«
...23456...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Szarvas 2020.08.01
Szarvas 2020.08.01
Szarvas 2020.07.18
Szarvas 2020.07.18
Szarvas 2020.07.11
Szarvas 2020.07.11
12345...
»
A körforgásos gazdaság köré épül idén a Budapest Design Week Szuperinfó Hírek - Idén a körforgásos gazdaság fontosságára hívják fel a figyelmet, a tematika a Tartsd körforgásban! mottó köré épül.
Még lehet jelentkezni a Csopaki Művésztelep nyári táborába Szuperinfó Hírek - A jelentkezéshez nincs szükség művészi előképzettségre, a legfontosabb az alkotókedv.
Megváltozik a háztartási gépek energiacímkéje Szuperinfó Hírek - Jövőre lecserélik a háztartási nagygépek energiafogyasztását jelző eddigi címkéket, a legmagasabb energiaosztály az „A” lesz, 2021. március elseje után már…
A fiataloknak jócskán csökkentek a kiadásai a járványhelyzetben Szuperinfó Hírek - Persze vannak olyanok is, akiknél máshogy alakult a dolog.
Kóbor János tisztázta, miért van kórházban zenésztársa, Benkő László Szuperinfó Hírek - Az Omega billentyűsének hétvégén keltették halálhírét, de szerencsére erről szó sincs.
A 4iG regionális központot nyitott Debrecenben Szuperinfó Hírek - A társaság célja, hogy az észak-magyarországi gazdasági övezetben működő partnerei számára közvetlenebb és testre szabottabb szolgáltatásokat nyújtson.
Lesznek nézőket érintő korlátozások a magyar kerékpáros versenyen Szuperinfó Hírek - A rajt- és célterületeken korlátozott létszámban lehetnek csak jelen.
Zöldprogrammal segíti a klímaváltozás elleni harcot a Magyar Nemzeti Bank Szuperinfó Hírek - A Magyar Nemzeti Bank (MNB) Zöld Programjával kívánja elősegíteni a klímaváltozáshoz és más környezeti problémákhoz kapcsolódó kockázatok csökkentését, a magyarországi zöld gazdaság finanszírozásának bővítését, így a bankszektorban megtett intézkedések után a tőkepiacokon is megkezdi a zöld pénzügyek meghonosításának támogatását, együttműködve a társhatóságokkal és a piaci szereplőkkel – közölte a jegybank…
Folytatódik a kis feketék, nagy ötletek pályázat Szuperinfó Hírek - A Hagyományok Háza Nyitott Műhelye pályázatot hirdet népi kézművesek, iparművészek és egyéni alkotók számára kiegészítők készítésére.
Ivkovics hosszabbított a magyar válogatott élén Szuperinfó Hírek - Kecskeméten edzőtáborozik a héten az Európa-bajnoki selejtezők folytatására készülő férfi kosárlabda-válogatott.
Közel 25 ezer fővel csökkent az álláskeresők száma Szuperinfó Hírek - A június közepi mélypontot követően augusztus első napjaira közel 25 ezerrel csökkent a regisztrált álláskeresők száma Magyarországon, ami egyértelműen jelzi,…